ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ • TITBITS • KLEINE HAPPEN

OΛΑ ΨΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒOΥΝΑ • PREPARED ON CHARCOAL • ALLES VOM HOLZKOHLENGRILL

3.1. ΠOΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ • LARGE VARIETY OF TITBITS • VORSPEISENSORTIMENT (groß)
Ποικιλία που περιέχει απάκια, λουκάνικα, σεφταλιά, κεφτεδάκια, συκωτάκια, χορτόπιτες, κολοκυθοκεφτέδες, ντολμαδάκια

Including smoked pork, sausages, seftalia (from fresh minced meat), meat balls, liver, vegetable pies, courgette balls, stuffed vine-leaves
Gemischter Teller mit geräuchertem Schweinefleisch (Apakia), Würstchen, Seftalia (aus Hackfleisch), Hackfleischbällchen, Leber, Gemüsepasteten, Zucchinibällchen, gef. Weinblättern

(13,00 EURO)

3.2. ΠOΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΜΙΚΡΗ • SMALL VARIETY OF TITBITS
• VORSPEISENSORTIMENT (klein)
Ποικιλία που περιέχει απάκια, λουκάνικα, σεφταλιά, κεφτεδάκια, συκωτάκια, χορτόπιτες, κολοκυθοκεφτέδες, ντολμαδάκια

Including smoked pork, sausages, seftalia (from fresh minced meat), meat balls, liver, vegetable pies, courgette balls, stuffed vine-leaves / Gemischter Teller mit geräuchertem Schweinefleisch (Apakia), Würsten, Seftalia (aus Hackfleisch), Hackfleischbällchen, Leber, Gemüsepasteten, Zucchinibällchen, gef. Weinblättern (10,00 EURO)

3.3.ΠOΙΚΙΛΙΑΜΕΜΕΖΕΔΑΚΙΑATOMIKH•VARIETYOFTITBIT -1PERSON • VORSPEISENSORTIMENT – 1 PERSON
Ποικιλία που περιέχει απάκια, λουκάνικα, σεφταλιά, κεφτεδάκια, χορτόπιτες, ντολμαδάκια

Including smoked pork, sausages, seftalia (from fresh minced meat), meat balls, liver, vegetable pies,stuffed vine-leaves / Gemischter Teller mit geräuchertem Schweinefleisch (Apakia), Seftalia (aus Hackfleisch), Würsten, Hackfleischbällchen, Gemüsepasteten, gef. Weinblättern (6,60 EURO)

3.4. ΛOΥΚΑΝΙΚΑ • SAUSAGES • WÜRSTEN

Φτιαγμένα με κιμά από χοιρινή πανσέτα, κρασί, ξύδι, σκόρδο, πιπέρι, κύμινο, ρίγανη, σε αρνίσια έντερα
Prepared from minced pork side, with wine, vinegar, garlic, pepper, cumin, oregano, stuffed in sheep bowels

Zubereitet aus Schweinehack vom Bauchspeck, mit Wein, Essig, Knoblauch, Pfeffer, Kümmel und Oregano in Schafsdarm (5,30 EURO)

3.5. ΑΠΑΚΙΑ • APAKIA (SMOKED PORK) • APAKIA (geräuchertes Schweinefleisch)

Παραδοσιακό προϊόν φτιαγμένο με χοιρινό κρέας, κάρυ, κύμινο, πιπέρι, ξύδι, παρθένο ελαιόλαδο
Traditional dish prepared with pork, curry, cumin, pepper, vinegar, native olive oil Traditionelle Speise zubereitet aus Schweinefleisch, Curry, Kümmel, Pfeffer, Essig und reinem Olivenöl
(5,60 EURO)

3.6. ΣΕΦΤΑΛΙΑ • SEFTALIA

Παραδοσιακό προϊόν που το φτιάχνουμε με νωπό κιμά, κρεμμύδι, ρίγανη, πιπέρι, ντομάτα, ψωμί, μαϊντανό, παρθένο ελαιόλαδο, τυλιγμένα σε μπόλια αρνιού Traditional dish prepared with fresh minced meat, onion, oregano, pepper, tomato, bread, parsley, native olive oil stuffed in sheep bacon

Traditionelle Speise hergestellt aus frischem Hackfleisch, Zwiebeln, Oregano, Pfeffer, Tomate, Brot, Petersilie und reinem Olivenöl, eingewickelt in Schafsspeck (5,50 EURO)

3.7. ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚOΥΝΕΛΙOΥ • RABBIT LIVER • KANINCHENLEBER

Νωπά συκωτάκια κουνελιού ψημένα στη σχάρα Grilled fresh rabbit liver
Frische Kaninchenleber vom Grill
(5,50 EURO)

3.8. ΣΠΛΗΝOΓΑΡΔOΥΜO • SPLEEN IN CHITTERLINGS
• SPLINOGARDOUMO (Milz im Darm)
Το φτιάχνουμε από αρνίσια έντερα με χοιρινή σπλήνα, ψημένο στη σχάρα Lamb chitterlings stuffed with grilled pork spleen
Zubereitet aus Lammdarm mit Milz vom Schwein, auf Holzkohle gegrillt
(6,00 EURO)

 

simata haccp-eot

Go to top